Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hogere positie in Google ?

Trek meer bezoekers naar je site. Ik kan je daarbij helpen!

Waarom is het belangrijk om hoog te staan in Google?​

Wil je een product kopen of een dienst afnemen? Dan is de kans groot dat je eerst online oriënteert. Dit wordt binnen retail ook wel het ROPO effect genoemd: Research Online Purchase Offline.

Uit onderzoek van Accenture blijkt zelfs dat er in 88% van alle oriëntatieprocessen voorafgaand aan een fysieke aankoop er tenminste één online contactmoment is. Nederlandse onderzoeken wijzen uit dat bij 90-95% van de Nederlandse internetgebruikers online oriëntatie bepalend is voor de aanschaf van een product of dienst.

Hogere positie in Google ?

Michiel Maas: SEO-specialist

Ik heb passie voor SEO. Van je hobby je werk kunnen maken? Dat heb ik gedaan! Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met SEO. Ik heb passie voor het verbeteren van jouw online succes! Daarbij denk ik vanuit jouw doelgroep, jouw klant en de customer journey van deze persona.

Vanuit deze klantreis kijken we samen hoe we de site kunnen optimaliseren met als doel: meer aanvragen, meer omzet, meer rendement. Zou jij meer willen weten over SEO en hoe ik je daarbij kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

michiel-maas-online-marketing

SEO in de customer journey

Kortom, wil je extra succes met jouw verkopen online en offline? Dan moet je een goede aanwezigheid hebben op Google.

Bij vrijwel alle aankopen oriënteert een consument zich online. 90-95% oriënteert online. De zoekmachine is dan vaak het startpunt. Google heeft een marktaandeel van ruim 90%. Zorg dus dat je daar aanwezig bent waar de consument zich bevindt; Google dus! Dat is waar je het verschil maakt! Dat is waar je geïnvesteerde euro het beste rendeert.

seo-in-customer-journey
seo-in-customer-journey

Een mooie site zegt niets voor SEO

Wat je dan vaak hoort: “Ik wil eerst mijn nieuwe site in de lucht hebben en kijk dan wel verder.” Maar je kunt nog zo’n mooie site voor ogen hebben. Als die mooie site geen bezoekers oplevert omdat je niet naar voren komt in Google. Dan heb je nog niks aan die mooie site. Kortom, zorg dat je SEO belangrijk maakt. Voordat je een site laat ontwikkelen.

seo-website
seo-website

Een gratis strategie sessie

Wat klanten zeggen

“Michiel heeft ons als bedrijf uitstekend geholpen met het behalen van online successen. Veel betere zichtbaarheid en veel meer aanvragen. Zelfs een top 3 positie in Google gekregen op ons belangrijkste zoekwoord.”

Patric Damen

Founder Luxetenten.com