michiel-maas-online-marketing-emmeloord

In 2010 wilde ik naast de ervaring bij de bij de vraag- en aanbodsite Markplaats.nl, de ervaring op de vloer bij de online retailer CameraNU.nl waarbij ik alle e-commerce processen leerde kennen, de ervaring bij Concept7, de websitebouwer waar ik de designkant en marketingkant mee kreeg, ervaring opdoen in het ‘vergelijkerswereldje’. Ik koos na het afwegen van de vergelijkers Kieskeurig.nl, de start-up youtell.me en beslist.nl, om af te studeren bij de vergelijker beslist.nl. 

Ik kwam binnen in 2010 als medewerker nr 19 en vertrok in 2015 als nummer 110. Bij beslist.nl heb ik enorm veel geleerd. We groeiden ontzettend hard dankzij de juiste inzet van SEO en SEA, succesvolle TV-campagnes, de sponsoring van het succesvolle schaatsteam waarmee we naar de Olympische Spelen in Sochi gingen, en de transformatie naar een publisher waarmee we veel omzet verkregen uit bannering. Bannering, oftewel, display advertising via Doubleclick for Publishers, een product van Google. Hier was ik de laatste jaren verantwoordelijk voor. Van 0 euro omzet naar een zes nullen omzet in 3 jaar tijd. Iets wat mij met trots vervulde. 

In deze rol werkte ik samen met merken als Philips, Samsung, Sony. Maar ook met retailers als bol.com en coolblue. En met de mediabureaus van GroupM, AEGIS, PhD, The Online Company en Storm. Zo leerde ik snel het het hele media-landschap kennen. 


Goedendag, 

Hoe kan ik jou helpen?