Sociale Media

De naamsbekendheid via social media verhogen?

Via social of display je doelgroep bereiken voor het verhogen van de naamsbekendheid.

Social media content kan je merk maken of breken.

Met de juiste aanpak levert een krachtig beeld duizenden likes op en stijgt je online sales met 300 procent. Daar heb je all round designers, one-liner experts en creatieve cameramensen voor nodig. Laten wij dit team nu net in huis hebben.

Je kunt nog zoveel social media posts op Facebook, Instagram, Twitter of Linkedin zetten, als het niet gezien wordt houdt het op. Ons team van specialisten weet welke social media content scoort. Van daily Instagram content tot een volledige Facebook campagne, de content die wij maken is per doelgroep precies on point. We begrijpen het spel en laten de nieuwste technieken voor je werken. Jouw social media uitbesteden aan mij geeft je alvast een grote voorsprong.

Er worden verschillende zoekmachines gebruikt voor zoekopdrachten. In Nederland wordt voornamelijk de zoekmachine Google gebruikt. Het marktaandeel van Google is meer dan 90% in Nederland. In andere landen ligt dit lager. Daar zijn Bing en Yahoo ook grote zoekmachines.  

De naamsbekendheid via social media verhogen?

Michiel Maas: social media specialist

De mooiste social media content ontstaat niet achter een beeldscherm. Die creëer je in de echte wereld. Dat is authentiek, dat is wat jouw doelgroep raakt. Het is meer dan één plaatje. Het is het totaalplaatje van de juiste strategie waarin een video viral potentie krijgt, een krachtig beeld duizenden likes oplevert en je advertentiecampagne jouw sales met 300 procent verhoogt. Voor jou trekken we de wijde wereld in, en jij mag mee.

michiel-maas-online-marketing

Waarom adverteren in Social Media?

Met Facebook Ads kan je meer merkbekendheid creëren, dé geschikte kandidaat vinden voor jouw bedrijf, je evenementzaal vol krijgen, producten verkopen (e-commerce) en nog veel meer. Met de uitgebreide en nauwkeurige segmentatie opties van Facebook Advertising zijn er ontelbare manieren om jouw doelgroep te bereiken. Adverteren op Facebook is geschikt voor branding en performance. De mogelijkheden zijn oneindig, mits je het op de juiste manier inzet!

Facebook is het grootste sociale platform van de wereld. Wereldwijd maken twee miljard mensen wereldwijd maandelijks gebruik van Facebook. In Nederland zijn tien miljoen maandelijkse Facebookgebruikers. Een belangrijk eigenschap van Facebook is dat je relatief goedkoop kan adverteren en dat dit platform een goede ondersteuning biedt voor jouw marketingactiviteiten. Het is bovendien eenvoudig om via het Facebook platform ook te posten op Instagram.

waarom-sociale-media

Facebook Ads beheren

Kies jij ervoor om het beheer van je Facebook ads campagnes onder te brengen bij mij, dan zorg ik voor een slimme integrale strategie waarbij optimale zichtbaarheid en conversie het uitgangspunt is.  Dit doen we onder andere door altijd gebruik maken van de nieuwste toepassingen en best practices.

Om optimaal gebruik te maken van Facebook Ads hanteren wij het see-think-do-care model dat is ontwikkeld door Google. Het is cruciaal dat jouw bedrijf of merk de juiste boodschap op het juiste moment communiceert. Facebook staat als kanaal nooit op zichzelf. Het is een onderdeel van de gehele online marketingmix. Door altijd oog te houden voor de gehele customer journey, bieden we jouw prospects een naadloze klantervaring.

facebook-ads-beheer
facebook-ads-beheer

Een gratis strategie sessie

Wat klanten zeggen

“Michiel heeft ons als bedrijf uitstekend geholpen met het behalen van online successen. Veel betere zichtbaarheid en veel meer aanvragen. Zelfs een top 3 positie in Google gekregen op ons belangrijkste zoekwoord.”

Patric Damen

Founder Luxetenten.com