Sociale Media

Via social of display je doelgroep bereiken voor het verhogen van de naamsbekendheid.

Social media content kan je merk maken of breken.

Met de juiste aanpak levert een krachtig beeld duizenden likes op en stijgt je online sales met 300 procent. Daar heb je all round designers, one-liner experts en creatieve cameramensen voor nodig. Laten wij dit team nu net in huis hebben.

Je kunt nog zoveel social media posts op Facebook, Instagram of LinkedIn zetten, als het niet gezien wordt houdt het op. Ons team van specialisten weet welke social media content scoort. Van daily Instagram content tot een volledige Facebook campagne, de content die wij maken is per doelgroep precies on point. We begrijpen het spel en laten de nieuwste technieken voor je werken. Jouw social media uitbesteden aan mij geeft je alvast een grote voorsprong.

De naamsbekendheid via social media verhogen?

Michiel Maas: social media specialist

De mooiste social media content ontstaat niet achter een beeldscherm. Die creëer je in de echte wereld. Dat is authentiek, dat is wat jouw doelgroep raakt. Het is meer dan één plaatje. Het is het totaalplaatje van de juiste strategie waarin een video viral potentie krijgt, een krachtig beeld duizenden likes oplevert en je advertentiecampagne jouw sales met 300 procent verhoogt. Voor jou trekken we de wijde wereld in, en jij mag mee.

michiel-maas-online-marketing

Waarom adverteren in Social Media?

Met Facebook Ads kan je meer merkbekendheid creëren, dé geschikte kandidaat vinden voor jouw bedrijf, je evenementzaal vol krijgen, producten verkopen (e-commerce) en nog veel meer. Met de uitgebreide en nauwkeurige segmentatie opties van Facebook Advertising zijn er ontelbare manieren om jouw doelgroep te bereiken. Adverteren op Facebook is geschikt voor branding en performance. De mogelijkheden zijn oneindig, mits je het op de juiste manier inzet!

Facebook is het grootste sociale platform van de wereld.  Facebook gebruikers. Een belangrijk eigenschap van Facebook is dat je relatief goedkoop kan adverteren en dat dit platform een goede ondersteuning biedt voor jouw marketingactiviteiten. Het is bovendien eenvoudig om via het Facebook platform te posten op Instagram.

facebook-ads-beheer

Facebook Ads beheren

Kies jij ervoor om het beheer van je Facebook ads campagnes onder te brengen bij mij, dan zorg ik voor een slimme integrale strategie waarbij optimale zichtbaarheid en conversie het uitgangspunt is.  Dit doen we onder andere door altijd gebruik maken van de nieuwste toepassingen en best practices.

Om optimaal gebruik te maken van Facebook Ads hanteren wij het see-think-do-care model dat is ontwikkeld door Google. Het is cruciaal dat jouw bedrijf of merk de juiste boodschap op het juiste moment communiceert. Facebook staat als kanaal nooit op zichzelf. Het is een onderdeel van de gehele online marketingmix. Door altijd oog te houden voor de gehele customer journey, bieden we jouw prospects een naadloze klantervaring.

Een gratis strategie sessie

Wat klanten zeggen

Thomas Maarssen

Eigenaar Orchideeënhoeve

maarssen orchideeenhoeve

“Met de start van Corona moesten we tickets online gaan verkopen.  Onze vraag: Hoe maken we inzichtelijk wat de beste kanalen zijn voor de verkoop? We houden er van om heel veel zelf te doen. Michiel heeft ons geholpen om alles strategisch op online marketing gebied neer te zetten. Michiel heeft uitstekend geholpen door proces- en inhoudelijke begeleiding met het meten in Google tag manager en Google Analytics goed neer te zetten. Essentieel voor het goed meten van je marketingsucces. Nu weten we waar onze verkopen vandaan komen.”

Arjan Verhoef

CEO Faber Betonpompen

arjan verhoeff

“Met Faber Comfortvloer willen we een nieuwe doelgroep bereiken. De particuliere markt voor een schuimbetonvloer i.p.v. een houten vloer. Michiel heeft ons uitstekend geholpen met nummer 1 posities in Google op de belangrijkste zoekwoord: houten vloer vervangen. Google Adverteren, Google organische vindbaarheid, de conversie goed in kaart, display advertising in social en google. Dit heeft ons heel veel klanten opgeleverd tegen een goede kosten/omzet- en winst verhouding.” 

Berry Beernink

Eigenaar Hoveniersbedrijf Hendrickx

Berry Beernink - Hendrickx

“Michiel helpt ons al vanaf 2013 met onze online marketing. Van opzet van de website tot de vindbaarheid in Google. We zijn goed vindbaar in Google. Betaald via Google. Maar ook onbetaald hebben we topposities in Google. Vanaf 2013 hebben we mede door de website een enorme groei doorgemaakt. Met name de toppositie in Google op hovenier lelystad levert ons vele opdrachten op in lelystad.”

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,

Hoe kan ik jou helpen?