Social media content

Social media content kan je merk maken of breken. Met de juiste aanpak levert een krachtig beeld duizenden likes op en stijgt je online sales met 300 procent. Daar heb je all round designers, one-liner experts en creatieve cameramensen voor nodig. Laten wij dit team nu net in huis hebben.

Je kunt nog zoveel social media posts op Facebook, Instagram, Twitter of Linkedin zetten, als het niet gezien wordt houdt het op. Ons team van specialisten weet welke social media content scoort. Van daily Instagram content tot een volledige Facebook campagne, de content die wij maken is per doelgroep precies on point. We begrijpen het spel en laten de nieuwste technieken voor je werken. Jouw social media uitbesteden aan mij geeft je alvast een grote voorsprong.

De mooiste social media content ontstaat niet achter een beeldscherm. Die creëer je in de echte wereld. Dat is authentiek, dat is wat jouw doelgroep raakt. Het is meer dan één plaatje. Het is het totaalplaatje van de juiste strategie waarin een video viral potentie krijgt, een krachtig beeld duizenden likes oplevert en je advertentiecampagne jouw sales met 300 procent verhoogt. Voor jou trekken we de wijde wereld in, en jij mag mee.

 

Waarom adverteren in Social Media?

 

Met Facebook Ads kan je meer merkbekendheid creëren, dé geschikte kandidaat vinden voor jouw bedrijf, je evenementzaal vol krijgen, producten verkopen (e-commerce) en nog veel meer. Met de uitgebreide en nauwkeurige segmentatie opties van Facebook Advertising zijn er ontelbare manieren om jouw doelgroep te bereiken. Adverteren op Facebook is geschikt voor branding en performance. De mogelijkheden zijn oneindig, mits je het op de juiste manier inzet!

Facebook is het grootste sociale platform van de wereld. Wereldwijd maken twee miljard mensen wereldwijd maandelijks gebruik van Facebook. In Nederland zijn tien miljoen maandelijkse Facebookgebruikers. Een belangrijk eigenschap van Facebook is dat je relatief goedkoop kan adverteren en dat dit platform een goede ondersteuning biedt voor jouw marketingactiviteiten. Het is bovendien eenvoudig om via het Facebook platform ook te posten op Instagram.

Kies jij ervoor om het beheer van je Facebook ads campagnes onder te brengen bij mij, dan zorg ik voor een slimme integrale strategie waarbij optimale zichtbaarheid en conversie het uitgangspunt is.  Dit doen we onder andere door altijd gebruik maken van de nieuwste toepassingen en best practices.

Om optimaal gebruik te maken van Facebook Ads hanteren wij het see-think-do-care model dat is ontwikkeld door Google. Het is cruciaal dat jouw bedrijf of merk de juiste boodschap op het juiste moment communiceert. Facebook staat als kanaal nooit op zichzelf. Het is een onderdeel van de gehele online marketingmix. Door altijd oog te houden voor de gehele customer journey, bieden we jouw prospects een naadloze klantervaring.

 

Voorafgaand aan de inzet van Facebook Advertising, kijken we gezamenlijk wat de doelstellingen zijn en hoe we Facebook kunnen integreren in de digitale multi-channel strategie. Het direct verkopen van je diensten of producten, zonder dat de doelgroep kennis heeft gemaakt met jouw merk leidt tot weinig resultaat. Het is dus belangrijk om te kijken hoe en wanneer Facebook Ads wordt ingezet. Ook adviseren we jou proactief over het ideale mediabudget, gebruik van content en bieden we ondersteuning in creatie. 

 

Facebook is uitermate geschikt om jouw doelgroep te bereiken. Hoe zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheidt? Dit doen wij onder meer door scherp te letten op de frequentie van het posten, het gebruik van een passende juiste tone-of-voice, gedetailleerde doelgroep targeting en doorlopend A/B te testen.  Verwacht van ons een proactieve houding waarbij onze consultants doorlopend in contact blijven over resultaten, learnings en next steps