michiel-maas-online-marketing-emmeloord

SEO

Boost je zichtbaarheid met effectieve zoekmachine-advertenties

Online riëntatie is een cruciale facror

Uit onderzoek van Accenture blijkt zelfs dat er in 88% van alle oriëntatieprocessen voorafgaand aan een fysieke aankoop er tenminste één online contactmoment is. Nederlandse onderzoeken wijzen uit dat bij 90-95% van de Nederlandse internetgebruikers online oriëntatie bepalend is voor de aanschaf van een product of dienst.

Het aantal online contactmomenten met je bedrijf stijgt en het aankoopproces wordt langer. Door de toenemende aandacht van bedrijven voor online marketing, stijgt de concurrentie en stijgen daarmee de prijzen.

Door de verschillende online contactmomenten en touchpoints zie je meteen waar het wringt; aan welk kanaal ken je welke waarde toe? Kortom, in welk kanaal investeer je je volgende euro? Het is goed om de begrip vorming hiervoor te hebben en de strategie hieraan op te hangen.

Ik heb een passie voor het verbeteren van jouw online succes!

Ik heb passie voor SEO. Van je hobby je werk kunnen maken? Dat heb ik gedaan! Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met SEO. Ik heb passie voor het verbeteren van jouw online succes! Daarbij denk ik vanuit jouw doelgroep, jouw klant en de customer journey van deze persona.

Vanuit deze klantreis kijken we samen hoe we de site kunnen optimaliseren met als doel: meer aanvragen, meer omzet, meer rendement. Zou jij meer willen weten over SEO en hoe ik je daarbij kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

michiel-maas-online-marketing

SEO is de sleutel tot online succes

Kortom, wil je extra succes met jouw verkopen online en offline? Dan moet je een goede aanwezigheid hebben op Google.

Bij vrijwel alle aankopen oriënteert een consument zich online. 90-95% oriënteert online. De zoekmachine is dan vaak het startpunt. Google heeft een marktaandeel van ruim 90%. Zorg dus dat je daar aanwezig bent waar de consument zich bevindt; Google dus! Dat is waar je het verschil maakt! Dat is waar je geïnvesteerde euro het beste rendeert.

Wat je dan vaak hoort: “Ik wil eerst mijn nieuwe site in de lucht hebben en kijk dan wel verder.” Maar je kunt nog zo’n mooie site voor ogen hebben. Als die mooie site geen bezoekers oplevert omdat je niet naar voren komt in Google. Dan heb je nog niks aan die mooie site. Kortom, zorg dat je SEO belangrijk maakt. Voordat je een site laat ontwikkelen.

Dit is de fase waar in iemand uit de doelgroep in Google bijvoorbeeld zoekt op ‘vakantie naar spanje / woning huren / laptop kopen‘. Kortom: zoekwoorden waar er sprake is van een commerciële intentie. Logischerwijs, is dit een belangrijke fase van de doelgroep. Wat wel wordt vergeten, is dat voorafgaand aan een commerciële zoekintentie ook sprake is van informatieve zoekintenties. De aankoopfase is onderdeel van een veel groter proces waarin de klant zich bevindt.

Werk waar ik trots op ben

Wat klanten zeggen

“Met de start van Corona moesten we tickets online gaan verkopen. Onze vraag: Hoe maken we inzichtelijk wat de beste kanalen zijn voor de verkoop? We houden er van om heel veel zelf te doen. Michiel heeft ons geholpen om alles strategisch op online marketing gebied neer te zetten. Michiel heeft uitstekend geholpen door proces- en inhoudelijke begeleiding met het meten in Google tag manager en Google Analytics goed neer te zetten. Essentieel voor het goed meten van je marketingsucces. Nu weten we waar onze verkopen vandaan komen.”

maarssen-orchideeenhoeve

Thomas Maarssen

Eigenaar Orchideeënhoeve

“Met Faber Comfortvloer willen we een nieuwe doelgroep bereiken. De particuliere markt voor een schuimbetonvloer i.p.v. een houten vloer. Michiel heeft ons uitstekend geholpen met nummer 1 posities in Google op de belangrijkste zoekwoord: houten vloer vervangen. Google Adverteren, Google organische vindbaarheid, de conversie goed in kaart, display advertising in social en google. Dit heeft ons heel veel klanten opgeleverd tegen een goede kosten/omzet- en winst verhouding.”

arjan-verhoeff

Arjan Verhoef

CEO Faber Betonpompen

Goedendag, 

Hoe kan ik jou helpen?