michiel-maas-online-marketing-emmeloord

Zoekmachine Adverteren

SEA staat voor (Search Engine Advertising). Hier wordt het betaald adverteren in de zoekmachines mee bedoeld. Je adverteert op het moment dat een potentiële klant actief op zoek is naar informatie of om een aankoop te doen. Hierdoor zijn advertenties in zoekmachines vaak veel effectiever dan adverteren in traditionele media.

Er worden verschillende zoekmachines gebruikt voor zoekopdrachten. In Nederland wordt voornamelijk de zoekmachine Google gebruikt. Het marktaandeel van Google is meer dan 90% in Nederland. In andere landen ligt dit lager. Daar zijn Bing en Yahoo ook grote zoekmachines.  

Waarom Google Ads uitbesteden?

AdWords lijkt eenvoudig. Maar om in een competitieve markt een winstgevende campagne te draaien is vaak complexer. Vergeet niet dat Google bijna al zijn geld verdiend met AdWords. Dat komt doordat het product heel goed werkt maar ook omdat ze continue bezig zijn om deze inkomsten te optimaliseren.

Een AdWords specialist kan onafhankelijk adviseren over budget, biedstrategieën, zoekwoorden, landingspagina’s en conversie. Met andere woorden; een AdWords specialist zorgt ervoor dat de adverteerde het maximale rendement uit een campagne haalt.

Wat is Google Ads

Bij Google Ads denkt bijna iedereen aan adverteren binnen de betaalde zoekresultaten van Google. Het kanaal biedt echter legio mogelijkheden en onze medewerkers zijn als Google AdWords specialist op elk gebied geschoold. Zo zetten we campagnes op in het zoek- en display netwerk. 

Een zoekcampagne is interessant wanneer je op zoek bent naar direct response of resultaat, bijvoorbeeld het genereren van conversies. Wil je daarbij optimale zichtbaarheid dan starten we een display campagne.

Wat doet een Google Ads specialist?

  • Een goede campagnestrategie bepalen.
  • De Google AdWords account inrichten volgens een duidelijke structuur.
  • Aan de hand van deze strategie wordt de structuur van de campagne in het account gezet.
  • Toevoegen van verschillende advertentieteksten, extensies, negatieve zoekwoorden voor een efficiëntere campagne.
  • Onderhouden en optimaliseren van de campagne
  • Het toevoegen van negatieve zoekwoorden, het testen van advertentieteksten etc.
  • Maandelijks rapport van campagneresultaten via e-mail.
  • Elke maand ontvang je per e-mail een rapport met de resultaten van de campagne. Zo houd je zelf ook inzicht in wat er gebeurt en wat het kost.
  • Driemaandelijks persoonlijke toelichting op voortgang en advies over campagne.
  • Elke drie maanden gaan we om de tafel om te kijken of we op de goede weg zijn, of er ontwikkelingen zijn waar we voor de campagne rekening mee moeten houden en of er belangrijke periodes aankomen. 

Werk waar ik trots op ben

Faber Comfortvloer

Luxetenten.com

Strategie sessie aanvragen

Goedendag, 

Hoe kan ik jou helpen?