michiel-maas-online-marketing-emmeloord

Skrepr

De maatwerk IT partner worden in Nederland
Skrepr helpt organisaties met platformen en portalen op het gebied van software & IT. We maken gestandaardiseerde platformen & portalen die we met een stukje maatwerk software naadloos aansluiten op huidige ERP pakketten, CRM- en boekhoudsystemen. Skrepr is jouw strategische partner voor Platforms & Portals en we willen jou helpen om slimmer, sneller en productiever te werken om maximale onderscheidende waarde te creëren voor jouw organisatie.

Doelstelling

Leads verkrijgen voor maatwerk IT projecten

Aanpak en Resultaat

In kaart brengen klantreis en behoeften. Marketing strategie in kaart brengen met de sales-afdeling met o.a. positionering, doelgroep en branches in kaart brengen. Nieuwe website ontwikkelen en campagnes inzetten om extra leads te verkrijgen. O.a. contentmarketing inzetten met blogs met als doel autoriteit uitstralen en opbouwen en vindbaarheid in SEO verbeteren. Campagnes en concepten opzetten om leads te verkrijgen met als middel LinkedIn advertising en Google Ads.
“Michiel heeft ons geholpen met onze doelstellingen om nieuwe leads naar de website te krijgen. Michiel bracht structuur en hielp ons met het scherpstellen van onze propositie en dat heeft ook geresulteerd in nieuwe klanten, een fijne samenwerking!”

Werk waar ik trots op ben

Bijl & De Jong

F&F Verpakkingen

Cameranu

Wat klanten zeggen

Goedendag, 

Hoe kan ik jou helpen?