michiel-maas-online-marketing-emmeloord

Travel & Leisure

Michiel Maas is een ervaren online marketeer met veel praktijkkennis in de Travel & Leisure branche. Met zijn kennis en expertise op het gebied van online marketing, kan hij organisaties in de Travel & Leisure helpen om hun producten en diensten effectief onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een succesvolle online strategie, het genereren van meer online verkeer of het verhogen van de conversie van jouw website, Michiel kan jou en jouw organisatie helpen om online succes te behalen. Met zijn enthousiasme en gedrevenheid gaat hij voor resultaat en werkt hij samen met jou om jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen.

Bedrijven in de polder helpen met online succes.

Naast mijn werk bij marktplaats.nl, beslist.nl, concept7 en CameraNU.nl ben ik me blijven ontwikkelen. Ik wil blijven leren en mezelf blijven ontwikkelen. Ik koos in 2014 voor mijn eigen bedrijf. Waarom? Ik merkte bij ondernemers in mijn omgeving de wil om meer met online te gaan doen…maar ze wisten niet waar te beginnen. Ze kregen vele belletjes van salespersonen, maar wie moet je vertrouwen en wie kan je het echt uitleggen en meenemen in het proces. 

Tijdens een borrel kreeg ik het waarom en het belang van de ondernemer naar voren en zo startte ik met mijn eerste wordpress site en SEO & SEA voor Hoveniersbedrijf Hendrickx in 2014.

Zo heb ik al vele bedrijven in de omgeving Emmeloord & Noordoostpolder geholpen.

Werk waar ik trots op ben

Polderbanden

Akker van de Toekomst

Naus Agriboxes

Wat klanten zeggen

Goedendag, 

Hoe kan ik jou helpen?